Vi erbjuder webbhotell, domännamn och servertjänster för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

Webb & Hosting är en bifirma till Design & Media Webbyrå som arbetar med webbutveckling och erbjuder programmering, design, annonsering och publicering till er hemsida. Design & Media Webbyrå har funnits på internet sedan 2014 och har kunder runt om i Sverige.

Vi använder oss av den världskända kontrollpanelen DirectAdmin som används av många webbhotell världen över. Kontrollpanelen är väldigt lättanvänd och gör det möjligt att administrera dina tjänster fullt ut.

Våra servrar är placerade i Sverige. Vi kör dagligen backup på alla webbhotellskonton och lagrar de på separerade servrar. Om du inte finner ett konto som passar just dig bland våra paket, tveka då inte att kontakta oss. Vi ordnar så att du får det konto du önskar dig.

Kontakta oss