Webbhotell

Prisvärda Webbhotell-paket med e-post, SSL och domännamn i ett och samma paket. Pålitlig, högpresterande infrastruktur som går att uppgradera efter dina behov. Till skillnad från många andra webbhotell så satsar vi på kvalitet istället för kvantitet. Det gör att våra kunders hemsidor, e-post, bloggar, e-handelssidor m.m. blir snabbare, säkrare och mer stabila.
Beställ

VPS

En virtuell server (VPS) är ett naturligt steg upp från ett webbhotellspaket. Med VPS så hyr man en del av en server. En fördel med VPS är att man kan växa med sin server. Det är inga problem efter en tid att exempelvis uppgradera sin hårdvara. Vi levererar våra VPS:er med en fast månadsavgift. På detta sätt slipper man höga och oväntade kostnader och är något som våra kunder uppskattar.
Beställ

Dedikerad Server

Med en dedikerad server sätter ni själva upp era gränser. Vi hjälper er gärna att anpassa er server specifikt för de tjänster som ni vill köra, oavsett om det är webb, databaser, e-post, streaming, cache eller något annat.  För att underlätta valet av dedikerad server så har vi ett 3 färdiga paket, som uppfyller de flesta generella behov. Dessa kan anpassas fritt efter era önskemål.
Beställ